Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد دانشگاه ارومیه با اشاره به فعالیت شرکت‌های فناور برای مقابله ویروس کرونا گفت: یکی از شرکت‌های این مرکز «ژنراتور اوزونی» تولید کرده که می‌تواند برای تصفیه هوا موثر باشد.

زنوزی، مدیر مرکز رشد دانشگاه ارومیه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دستاورد‌های این دانشگاه در زمینه مقابله با ویروس کرونا گفت: در این زمینه فناوران دانشگاه طرح‌های خوبی ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زنوزی ادامه داد: در این راستا، کیت‌های تشخیص بیماری کرونا، جلیقه عکسبرداری بیماران کرونایی و ژل‌های ضد عفونی کنند بادوام بالا از سوی فناوران دانشگاه طراحی و تولید شده است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه ارومیه تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات فناوران مرکز رشد دانشگاه تولید واکسن سرطان سینه است که در مرحله آزمایشگاه بالینی است.

وی افزود: واکسن سرطان سینه از سه سال گذشته وارد مرحله تزریق بالینی شده و موفق بوده است. بیماری داریم که پس از طی همه مراحل واکسیناسیون، بهبودی کامل به دست آورده و همچنان زندگی می‌کند. دانش فنی این واکسن منحصر به دانشگاه ارومیه است و هرگونه استفاده از آن باید با کسب مجوز از این دانشگاه باشد.

زنوزی ادامه داد: در مرکز رشد دانشگاه ارومیه شرکت‌ها بیشتر در زمینه تدوین محتوا، دیجیتال مارکتینگ، تولید گیم اپلیکیشن فعال هستند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه ارومیه با اشاره به فعالیت شرکت‌های فناور درمقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: در حوزه مقابله با ویروس کرونا یکی از شرکت‌های این مرکز ژنراتور اوزونی تولید کرده است که می‌تواند برای تصفیه هوا و موثر باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری دانشگاه ارومیه کرونا ویروس قیمت دستگاه تصفیه هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید