Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوید شاه حسینی دانش آموخته فیزیک اتمی ملوکولی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکیس باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تولید دستگاه پلاسما جت، گفت: تصفیه آب، هوا، استریل کردن سطوح، افزایش ماندگاری محصولات غذایی، درمان سرطان با استفاده از پلاسما جت از جمله ویژگی های این دستگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه بیان کرد: به کمک این دستگاه می‌توان سطوحی مثل سیلیکون که با هیچ چیزی به هم نمی‌چسبند را به هم چسباند و سیلیکون را که امکان جسبیدن آن به شیشه وجود ندارد به شیشه متصل کرد. 

شاه حسینی در ادامه با بیان اینکه با استفاده از این دستگاه می‌توانیم سپر ماشین را بدون بتونه کردن در عرض ۲ ثانیه رنگ بزنیم ادامه داد: با استفاده از پلاسما جت می‌توانیم چراغ خودرو را که برای جسباندن آن از چسب‌های گران قیمت استفاده می‌شود و بعد از مدتی هم استحکام خود را از دست می‌دهد را در جای خود قرار دهیم. هم اکنون سمند و ۲۰۶ از چراغ خودروی خود از آن استفاده می‌کنند.

او گفت: بذر گوجه فرنگی را می‌توانیم تحت پلاسمای این دستگاه قرار دهیم و اگر قرار است رشد یک ماهه داشته باشد در یک هفته این گوجه فرنگی بدون اثرات سوء بر بدن رشد کند. بار میکروبی خشکباری مثل بادام، بادام زمینی و پسته را با استفاده از این دستگاه پلاسما جت به صفر می رسانیم.

این دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه فرآیند خشک کردن سبزی با استفاده از این دستگاه از ۱۰ ساعت به یک ساعت رسانده می شود ادامه داد: از دستگاه مولد ازون برای تصفیه و استریلیزاسیون استفاده می‌شود. یکی از فرآیند‌های مولد ازون تصفیه آب استخر بدون کلر است که به این وسیله آب استخر را تصویه می‌کنیم و بار میکروبی آن را به صفر می‌رسانیم.

شاه حسینی افزود: یک دستگاه تصفیه کننده هوا نیز ساخته ایم که در صنعت خودرو سازی می‌توان از آن استفاده کرد، ولی خودروسازان از آن استقبال نکردند.این دستگاه برای کارخانه‌هایی که ناکس تولید می‌کنند مفید است و پتنت آن در آمریکا ثبت شده است.

او در ادامه تاکید کرد: این دستگاه ها نتیجه یک کار تیمی بوده و در دانشگاه شهید بهشتی و کاشان ابداع و ساخته شده اند.

بیشتر بخوانید

تولید واکسن در دانش بنیان‌ها رویکردی نوین در بیوتکنولوژی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان خودروسازان پلاسما جت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۲۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با هدف خودکفایی در زمینه طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان‌قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی، حمایت و مشارکت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت افزایش یافته است.

حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای ‌اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله بوده و تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزارها و دستگاه‌‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه­‌گذاری درباره طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی در دستور کار قرار داد و از شرکت‌‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها  قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

"زبان" از ابزارهای کمکی برای تشخیص برخی اختلالات شناختی است

در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزارها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل‌حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی ( نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی 4  تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفت وگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزارها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز،کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی ـ رفتاری مبتنی بر گفت‌وگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و  پیش‌بینی صرع کاربردهای درمانی دارد.

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش بوشهر ویژه‌تر دیده شود/ لزوم ساخت کلاس‌های درس جدید
  • گری نویل در خصوص باخت 7-0 به بارسلونا؛ انریکه تحویلم نگرفت و به او فحش دادم!
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • ۱۲ سانتی‌متری که قهرمانی را از استقلال نگرفت!
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در چهارمحال و بختیاری
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی