Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@02:49:23 GMT

حذف عوامل بیماری زا از هوا با فناوری نانو

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۹۸۱۵

حذف عوامل بیماری زا از هوا با فناوری نانو

سامانه تصفیه هوا که در آن از فناوری‌ نانو برای بهبود کیفیت هوا استفاده شده به تولید رسید.

 موضوع کیفیت هوای تنفسی اهمیت بیشتری در سطح جامعه پیدا کرده و بسیاری از مردم به دنبال بهبود کیفیت هوای تنفسی در فضاهای داخلی ساختمان هستند. بسیاری از دستگاه‌های تصفیه هوا نمی‌توانند ذرات بسیار کوچک را از بین ببرند در حالی‌که بخشی از عوامل‌ بیماری‌زا دارای ابعاد کمتر از یک میکرون هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شرکت دانش بنیان توانست سامانه تصفیه هوا را تولید کند که میتوان از آن برای تصفیه هوا فضای داخل خانه استفاده کرد. در این دستگاه‌ها با استفاده از اشعه فرابنفش، اثرات ضدباکتری ایجاد می‌شود، مشابه اکسیداسیون و یونیزاسیونی که در حین فرآیند طبیعی تابش نور خورشید به وجود می‌آید. این ویژگی یونیزاسیون با واکنش‌های فوتوکاتالیستی عناصر موجود در این سامانه ترکیب شده است تا اثربخشی کل سیستم ارتقاء پیدا کند. این دستگاه‌ها اکسیدکننده‌های سازگار با محیط زیست را برای از بین بردن آلودگی‌های موجود در هوا و روی سطوح استفاده می‌کند.

این سامانه تصفیه‌ هوا کنترل مداوم ذرات ریز معلق در هوا، باکتری‌های موجود در هوا، VOCها و عوامل بیماری‌زا را بصورت ایمن و اقتصادی انجام می‌دهد. یکی مزیت‌های این فناوری آن است که نیازی به تعویض فیلتر ندارد و از مواد شیمیایی پاک‌کننده بی نیاز است. همچنین مصرف انرژی این سامانه کم بوده و هزینه‌های نگهداری آن نیز پایین است.

این سامانه قادر به حذف ذرات کمتر از ۰٫۳ میکرون بوده و می‌تواند بیش از ۹۹ درصد از عوامل بیماری‌زا و ترکیبات آلی فرار را از بین ببرد.

این سامانه تصفیه علاوه بر فضای داخلی منازل، در صنایع غذایی و کشاورزی، هتل‌ها و مراکز تفریحی، ساختمان‌های تجاری و حتی شرکت‌های حمل و نقل نظیر اتوبوس‌ها نیز قابل استفاده است./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سامانه تصفیه تصفیه هوا بیماری زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۹۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد