Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوری گفت: یکی از محصولات ما که جهت مقابله با کرونا و ارتقاء سلامت جامعه ساختیم، دستگاه و اسپری تصفیه‌کننده هوا بر پایه آلومینیوم اکسیژن برای اولین بار در جهان بود که این اسپری هیچ محصول مشابه داخل و خارجی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید نوری، مدیر عامل شرکت دانش بنیان معین نیرو در گفت‌وگو با صبح توس، اظهار کرد: تنها راه رشد اقتصاد و بالندگی جامعه، تولید است و تا زمانی که وابستگی اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی برطرف نشود، مشکلات اقتصادی کشور نیز حل نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه طی سالیان گذشته عده‌ای به صورت سمبولیک اقدام به ثبت شرکت دانش‌بنیان کرده‌اند ولی هیچ محصول دانش‌بنیان حقیقی ندارند، از این رو تعریف حقیقی شرکت دانش‌بنیان این است که یک شرکت اقدام به تولید محصولی کند که هیچ شرکت دیگری قادر به ساخت آن نباشد و کشور را از واردات یک محصول خاص بی‌نیاز کند مثلاً یک شرکت اگر تلفن همراهی با کیفیت برندهای به نام خارجی تولید کند نه اینکه قطعات را وارد و در کنار هم قرار دهد، می‌تواند ادعا کند که یک شرکت دانش‌بنیان است.

شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند کشور را از واردات هر نوع محصولی بی‌نیاز کنند

نوری با تأکید بر اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند کشور را از واردات هر نوع محصولی بی‌نیاز کنند، گفت: یکی دیگر از ویژگی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان این است که علاوه بر رقابت با برندهای نام آشنا، بتوانند محصول خود را به سایر کشورهای جهان عرضه و صادر کند که لازمه این موضوع تولید کالای با کیفیت بالاست.

این فعال عرصه دانش بنیان یادآور شد: یکی دیگر از موضوعاتی که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در حل آن‌ها کمک بسزایی کنند، ایجاد اشتغال است زیرا اغلب این شرکت‌ها به دلیل نوپا و چابک بودن نیاز شدیدی به نیروی کار متخصص و کارگر دارند که این موضوع می‌تواند نقش بسزایی در پایین آمدن نرخ بیکاری در جامعه ایفا کند.

ساخت دستگاه و اسپری تصفیه‌کننده هوا برای اولین بار در جهان

وی خاطر نشان شد: حدود 20 سال است که اقدامات تحقیقاتی خود را شروع کرده‌ایم و بیش از 15 سال از شروع به تولید محصولات با فناوری‌های جدید در زمینه های تجهیزات پزشکی می‌گذرد. یکی از محصولات ما که جهت مقابله با کرونا و ارتقاء سلامت جامعه ساختیم، دستگاه و اسپری تصفیه‌کننده هوا بر پایه آلومینیوم اکسیژن برای اولین بار در جهان بود که این اسپری هیچ محصول مشابه داخل و خارجی ندارد و مواد خوراکی ساخته شده است و هیچ ضرری برای انسان ندارد.

نوری ادامه داد: این اسپری با ایجاد بار الکتریکی و یونی در هوا می‌تواند گازهای سمی را شناسایی و آن‌ها را از بین ببرد همچنین با  توزیع یونی که در هوا انجام می‌دهد علاوه بر تصفیه هوا و از بین بردن بوی بد محیط، از انتشار و انتقال هر نوع عامل ویروسی و باکتریایی جلوگیری می‌کند و خوشبختانه توانسته‌ایم با گذراندن آزمایش‌های لازم مجوز وزارت بهداشت را برای توزیع این محصول به دست آوریم.

این فعال عرصه دانش بنیان افزود: برای تولید انبوه این محصول سرمایه‌گذارانی از سایر کشورها مانند مالزی به ما پیشنهاد همکاری دادند اما ترجیح ما بر این بود تا بتوانیم این محصول را در داخل کشور و با سرمایه‌گذار داخلی ادامه دهیم علاوه بر آن محصولات سلامت محوری برای جلوگیری از زخم بستر، دیابت، سوختگی‌های شدید و چند داروی دیگر بر پایه آلومینیوم اکسیژن ساخته‌ایم که هرکدام از آن‌ها منحصر به فرد هستند.

وی با بیان اینکه برای توسعه اولیه خط تولید اسپری تصفیه‌کننده ها به چیزی بالغ بر 25 میلیارد تومان نیاز داریم، بیان کرد: هم‌اکنون محصولات سلامت محور ما در یک شرکت داروسازی تحت نظارت وزارت بهداشت در حال تولید است و حدود 300 نفر اشتغال ایجاد کرده است و در صورت سرمایه‌گذاری در فاز اول آن می‌توانیم برای 55 نفر دیگر اشتغال ایجاد کنیم.

نوری تصریح کرد: متأسفانه یکی از اصلی‌ترین مشکلات پیش روی شرکت‌های دانش بینان، زمان‌بر بودن دریافت مجوزها است از طرف دیگر برای دریافت تسهیلات با سود پایین تولید کننده باید سند با مجوز شهرداری ارائه دهد لذا تولید کننده نمی‌تواند این تسهیلات را نیز دریافت کند بنابراین افرادی که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را مطرح می‌کنند به نوعی به دنبال اقدامات تبلیغاتی هستند.

این فعال عرصه دانش بنیان بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات تولیدکنندگان، عدم نظارت دقیق بر گمرکات است بدین معنی که ما برای خرید مواد اولیه مجبور به پرداخت حق گمرک هستیم اما بسیاری از محصولات بدون گمرک وارد کشور می‌شوند و در واقع اگر تحقیقی صورت بگیرد مشخص می‌شود که این گمرک چه ضربه‌های به چرخه تولید وارد کرده است.

وی در پایان اذعان کرد: متأسفانه برخی مسئولان با دادن شعارها و آمار اشتباه می‌خواهد برای خود کارنامه ایجاد کنند که صنعت و اقتصاد ما به این میزان رشد داشته است که این موضوع در واقع مانع رشد صنعت و اقتصاد می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برای اولین بار در جهان شرکت های دانش بنیان کشور را از واردات شرکت دانش بنیان یک شرکت شرکت ها بی نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌الملل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در خانه نوآوری و فناوری ایران توانمندی‌های صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشت که سبب گشودن دریچه بزرگ صادراتی به روی دانش‌بنیان‌ها شد.

امیرحسین میرآبادی رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علنی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمدی‌های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاورد‌ها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته وی، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشور‌های مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش موثری را ایفا کرد.
وی نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را یکی از بخش‌های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاورد‌های درخشان علمی کشورمان و صنعتی سازی این دستاورد‌ها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاورد‌ها به بازار جهانی نقش به سزایی در جهش شرکت‌های دانش بنیان خواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاورد‌های علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.
وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود: در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته وی، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازار‌های هدف جهانی و مشتریان بین المللی کالا و خدمات آنها می‌دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشور‌های جهان به شمار می‌آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.
میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازار‌های جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی را سبب ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رئیس جمهوری اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد