Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا محصل مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دستگاه ضدعفونی و تصفیه هوا اظهار کرد: دستگاه ضدعفونی و تصفیه هوا پلاسمایی با استفاده از پلاسمای سرد، فناوری جدید که در این دستگاه به کاربرده شده می‌تواند تصفیه و ضد عفونی هوا را در اختیار سازمان‌ها قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول برخلاف سیستم‌های مشابه داخلی دو منظوره کار می‌کند.

او افزود: دستگاه ضدعفونی و تصفیه هوا پلاسمایی در مرحله اول، میکرو اورگانیسم‌ها که ویروس، باکتری و قارچ باشند، وارد فیلتر پلاسمایی شده و با راندمان بالا و تخریب بیش از ۹۹ درصد که در این دستگاه رخ می‌دهد، ویروس‌ها و باکتری‌ها از بین می‌روند و فیلتر پلاسما هیچگونه ویروس، باکتری و میکروب نخواهد بود. در خروجی دستگاه هم یون‌های پلاسما وجود دارد که با قدرت گیری از آدابتور پلاسمایی باعث ضد عفونی محیط اطراف دستگاه می‌شود.

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به کاربرد‌های این دستگاه بیان کرد: با استفاده از دستگاه ضدعفونی و تصفیه هوا پلاسمایی، دستگاه‌های ضدعفونی دارای الکل و اتانول که باعث ایجاد برخی بیماری‌های پوستی و گوارشی می‌شود، حذف خواهند شد. چون فیلتر پلاسمایی در پیش فیلتر دستگاه قرار گرفته با ورود باکتری و ویروس به دستگاه دیگر آن‌ها را در خروجی دستگاه نخواهیم داشت. چون در بعضی از دستگاه‌های ضد عفونی و تصفیه هوا از مدل ملکول‌های هپا و کربن با کیفیت ایرانی استفاده شده می‌تواند رادمان آن‌ها را افزایش دهد.

او گفت: اگر در دستگاه‌های تصویه هوای موجود در ایران تعویض فیلتر هر شش ماه یکبار باشد، در دستگاه تصفیه هوای این شرکت دانش بنیان نرخ و زمان مصرف آن به ۹ ماه تا یک سال می‌رسد. در تمام محیط‌ها این دستگاه قابلیت کارکرد را دارد. دستگاه‌های مشابهی که تصفیه هوا را برعهده دارند و بر پایه گاز اوزون بوده بسیار خطرناک هستند، زیرا خروجی این دستگاه‌ها نیز گاز اوزون است و، چون فردی که از این دستگاه استفاده می‌کند و هیچ آگاهی نیز از آن ندارد می‌تواند اثرات مخربی بر دستگاه گوارش فرد داشته باشد.

محصل با اشاره به اشاره به اینکه چه کشور‌هایی به این فناوری دست یافتند اظهار کرد: کشور‌های آمریکا، آلمان، فرانسه و ژاپن به فناوری از دستگاه ضدعفونی و تصفیه هوا پلاسمایی دست یافتند. این دستگاه باعث تخریب ویروس‌ها و میکرو اورگانیسم ها، حذف دود و بو، حذف ترکیبات آلرژیزا و تمامی ذرات آلاینده‌ای که در داخل هوا معلق هست را حذف و از بین می‌برد.

بیشتربخوانید

ساخت سنسور و مجموعه‌های الکترونیکی خودرو با حمایت صندوق نوآوری

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان فناوری جدید دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • لوازم یدکی رنو
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی