Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@02:11:51 GMT

ساخت دستگاه تصفیه هوا جهت نابودی ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۴۱۵۱

ساخت دستگاه تصفیه هوا جهت نابودی ویروس کرونا

شرکت دانش بنیان پنتا با حمایت دانشگاه کاشان، فناوری نوینی را در دستگاه تصفیه هوا برای محیط‌های صنعتی و خانگی طراحی و مهندسی نموده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پنتا با خلق و ارائه راه حل‌های مهندسی در تصفیه هوا و به کارگیری فناوری نوظهور پلاسما، دستگاهی را به تولید کرده است که علاوه بر نابودی و حذف آلاینده‌های هوای محیط، توانایی تخریب انواع میکروب‌ها و ویروس‌ها مخصوصاً ویروس کرونا در کمتر از ۲۰ دقیقه را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه تمامی تاییدیه ها و گواهی‌ها خصوصاً پروانه ساخت تجهیز پزشکی وزارت بهداشت را اخذ نموده است.

علیرضا فرجی اظهار کرد: شرکت پنتا با حمایت ویژه معاونت علمی ریاست جمهوری و همکاری دلسوزانه اداره صنعت و معدن کاشان و اداره حفاظت محیط زیست، اولین شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم وفناوری کاشان، پروانه بهره‌برداری صنعت و معدن را دریافت کرد.

رئیس پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی دانشگاه کاشان فرجی افزود: شرکت پیشروفناور نانو تاو آسیا (پنتا) فعال در حوزه تولید سیستم‌های تصفیه هوا براساس فناوری پلاسما توانست این پروانه را برای ادامه فعالیت خود در مجموعه پارک دریافت نماید.

موسسان و فناوران شرکت پنتا همگی از فارغ التحصیلان و دانشجویان مقطع ارشد و دکتری دانشگاه هستند. این شرکت، با حمایت دانشگاه کاشان و معاونت پژوهشی فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ در مرکز رشد کاشان شروع کردند. و در حال حاضر از شرکت‌های پویا و فعال در زمینه تصفیه هوای مراکز صنعتی، بیمارستان‌ها، سازمان‌ها و منازل می‌باشند.

این شرکت محصولات فناورانه زیادی را به تولید رسانده است. یکی از محصولات نوین آنها در ایام کرونا، طراحی و ساخت دستگاه تصفیه هوا پلاسما می‌باشد. این دستگاه‌ها با بکارگیری فیلتراسیون پلاسمای سرد به بافت انسانی هیچ آسیبی وارد نمی‌کنند و همه ی میکروب‌ها از جمله ویروس کرونا در کمتر از ۲۰ دقیقه را از بین برده و ضدعفونی محیط را انجام می‌دهند.

استفاده از تکنولوژی پلاسمای سرد در دستگاه‌های تصفیه هوا

رضا محصل یکی از فناوران دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: انواع دستگاه تصفیه هوا در بازار موجود است ولی بهترین دستگاه تصفیه هوا علاوه بر اینکه دارای فیلتراسیون های مختلف، نظیر فیلتر هپا، فیلتر کربن، فیلتر UV و پیش فیلتر است؛ راکتور پلاسمایی نیز دارد. تمام هوا باید از این راکتور که دارای یک میدان الکتریکی قوی است، عبور کند. این راکتور تمام آلاینده‌های بیولوژیک مانند ویروس، باکتری و قارچ را در هوا بر خلاف لامپ UV با سرعت بسیار بالا تخریب و ضدعفونی می‌کند. همچنین یون‌های نانو پلاسما منتشر شده از فیلتر پلاسمایی، امکان ضدعفونی تمام هوا و سطوحی که دارای بار آلودگی میکروبی و ویروسی هستند را دارد.

وی افزود: دستگاه تصفیه هوای پنتا قابلیت تصفیه و ضدعفونی هوا از ۱۵۰ تا ۸۵۰ مترمکعب ساعت دبی هوای خروجی را دارا است. این دستگاه‌ها تمام مجوزها و تاییدیه های الزامی وزارت بهداشت را اخذ نموده است. تمام هموطنان عزیز می‌توانند بدون نگرانی از این فناوری استفاده کرده و محیط بدون ویروس کرونا و باکتری را برای خانواده و صنعت خود به ارمغان آورند.

محصل اظهار امیدواری کرد که گامی مؤثر هر چند کوچک در راستای کاهش آلودگی هوا و بهبود سلامت هم وطنان عزیز برداریم.

کد خبر 538403

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طرح های فناورانه کاشان دانشگاه کاشان شهر شهرهاي ايران علم و فناوری شرکت دانش بنیان دانش بنیان شرکت های دانش بنیان اقتصاد دانش بنيان صنایع دانش بنیان در مسیر خودکفایی با دانش بنیان ها در مسیر خودکفایی با دانش بنیان ها کسب وکارهای دانش بنیان دانش بنیان ها و کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دستگاه تصفیه هوا دانشگاه کاشان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان آماده برای سیل احتمالی / نگرانی برای نابودی گندم‌ها

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - محراب علوی: براساس آخرین اطلاعات از سازمان هواشناسی، چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) تا شنبه (۱۵ اردیبهشت) به تناوب بارش‌های بهاری استان خوزستان را فرا می‌گیرد. حجم بارش‌ها در اکثر شهرهای استان قابل ملاحظه برآورد شده که میزان تقریبی بارش تجمعی در شهر شوش دانیال تا ۷۰ میلی متر ۱ پیش‌بینی شده است به همین دلیل انتظار وقوع سیل برای استان متصور است.

به‌تدریج از بعدازظهر چهارشنبه با ورود موج بارشی جدید به کشور، ناپایداری‌های جوی در استان‌های غربی، جنوب غربی و همچنین مناطقی از شمال غرب کشور آغاز می‌شود.

برای عصر چهارشنبه تا بامداد پنجشنبه که آغاز فعالیت موج بارشی است در بسیاری از نقاط غرب کشور شاهد بارش‌های نسبتاً شدیدی خواهیم بود که کرمانشاه، ایلام، لرستان و خوزستان در رأس شدت بارش‌ها خواهند بود.

در همین زمینه مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در بررسی نقشه‌های پیش یابی تأثیرات سامانه بارشی به تناوب تا اواخر روز شنبه بر روی استان مشاهده می‌شود.

محمد سبزه زاری بیان کرد: سامانه بارشی سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط همراه با تندباد لحظه‌ای خواهد بود.

وی افزود: بیشترین شدت بارش‌ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی و مناطق مرتفع شرقی، شمال ِشرقی و شرقی و شمالی خواهد بود. همچنین ریزش تگرگ نیز در برخی مناطق دور از انتظار نیست.

سبزه زاری گفت: روند کاهش دما تا جمعه ادامه دارد. شمال خلیج فارس نیز تا پایان هفته مواج و بعضی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود.

بسیج امکانات استان

از سوی دیگر معاون امور عمرانی استانداری خوزستان از بسیج همه امکانات و تجهیزات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان به نقاط ایمن با توجه به بارندگی‌های پیش‌رو خبر داد.

محمد خانچی در ستاد مدیریت بحران خوزستان گفت: امسال میزان کشت گندم در استان رقم بسیار خوبی بود که حسب دستور استاندار و با بسیج امکانات همه دستگاه‌ها موفق شدیم قبل از بارندگی‌ها بخش قابل ملاحظه‌ای از گندم‌های برداشت شده را با مدیریت معاون اقتصادی استانداری، فرمانداران، اداره غله و تعاون روستایی به محل‌های سرپوشیده منتقل کنیم.

وی افزود: از همکاری و زحمات همه دستگاه‌ها به خصوص مناطق نفت خیز جنوب، سپاه حضرت ولیعصر (عج)، قرارگاه کربلا، توسعه نیشکر، راهداری، نفت و گاز اروندان، انجمن کامیون داران اهواز و استان، هلال احمر، شرکت شهرک‌های صنعتی و گروه‌های جهادی در انتقال گندم‌های برداشت شده تقدیر کنم.

همکاری همه دستگاه‌ها

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به بارندگی‌های روزهای آینده در استان و آماده باش همه نیروهای امدادی و خدماتی، گفت: موضوع رفع آب گرفتگی‌ها مختص شهرداری و آبفا نبوده و دیگر دستگاه‌ها باید به سهم خود در این موضوع مشارکت کنند.

وی گفت: در زمان باقیمانده تا آغاز بارش‌ها باید کار لایروبی شبکه فاضلاب انجام شود، همچنین از دستگاه‌های معین در هر منطقه انتظار داریم که پای کار بوده و نسبت به رفع آب گرفتگی‌ها تلاش کنند.

خانچی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها باید در کنار شهرداری و آبفا قرار گرفته و با انجام کار تیمی نسبت به رفع آبگرفتگی‌ها اقدام کنند.

وی افزود: لازم است که روابط عمومی‌ها در شرایط بحرانی، اقدامات آن مجموعه را به سرعت نشر داده تا زحمات عوامل آن دستگاه زیر سوال نرود. بحث اطلاع رسانی در زمان بارندگی و همچنین رفع آب گرفتگی‌ها برای ما بسیار مهم بوده و باید در این زمینه به خوبی عمل شود.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان ادامه داد: حضور گروه‌های جهادی در بحث جلوگیری از آب گرفتگی بسیار مهم بوده و باید ارتباط لازم با آنها برقرار شود، همچنین از هم اکنون باید به فکر کیسه شن بود تا آب وارد منازل مردم نشود.

انتقال بیش از ۷۰۰ هزار تن گندم

در عین حال مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار تن گندم از استان به سیلوها و کارخانه‌های خوزستان و سایر استان‌ها منتقل شده است.

امید جهان نژادیان با اشاره به تداوم برداشت گندم در خوزستان گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم در استان تاکنون بیش از ۸۲۴ هزار تن محصول از کشاورزان خریداری شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش ۵۳ درصدی نشان می‌دهد.

وی افزود: باتوجه به هشدار هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در استان، بیش از ۷۰۰ هزار تن به سیلوهای و کارخانه‌های تولید در خوزستان و سایر استان‌ها انتقال داده شده است.

جهان نژادیان ادامه داد: همه مراکز روباز حساس شناسایی شده‌اند و انتقال گندم از این مراکز به محل‌های استاندارد و ایمن درحال انجام است.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در پایان گفت: از همه کشاورزان زحمتکش استان درخواست می‌کنیم با توجه به ورود سامانه بارشی از تحویل محصول خود به مراکز روباز خودداری کرده و گندم‌ها را سیلوهای ذخیره سازی استاندارد و کارخانه‌های آرد که به صورت شبانه روزی فعال هستند، تحویل دهند.

در سال زارعی جاری در ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی استان کشت گندم انجام شده است.

آمادگی برای دفع آب‌های سطحی

همچنین مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان گفت: ۱۵۶ ایستگاه پمپاژ و ۳۸۰ پمپ مکنده برای دفع آب‌های سطحی در بارندگی‌های پیش رو آماده به کار هستند.

صابر علیدادی گفت: باتوجه به پیش بینی‌های اداره کل هواشناسی خوزستان مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در استان، همه تیم‌های عملیاتی و تجهیزات آبفا از دیروز در حال آماده باش هستند تا درصورت آب گرفتگی، کار تخلیه را با سرعتب یشتری انجام دهند.

وی با بیان اینکه همه پمپ‌های مکنده در مدار فعالیت قرار دارند، افزود: همچنین پمپ‌های اس دی، ماشین آلات رفع انسداد، مکنده‌ها و دیزل ژنراتورها نیز فعال هستند.

علیدادی ادامه داد: ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب برای کمک به دفع آب‌های سطحی در آماده باش کامل هستند، هر چند ورود روان آب‌ها به شبکه فاضلاب موجب خسارت به شبکه می‌شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان می‌گوید: در بارندگی‌های قبلی، ۸ هزار میلیارد ریال به شبکه فاضلاب، پمپ‌ها و ماشین آلات ما خسارت وارد شد که تاکنون ردیف بودجه‌ای برای این موضوع تعریف نشده است.

علیدادی گفت: همه تلاش خود را برای دفع فاضلاب در اهواز انجام می‌دهیم تا به شهروندان آسیبی وارد نشود.

کد خبر 6094139

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • خوزستان آماده برای سیل احتمالی / نگرانی برای نابودی گندم‌ها
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟