Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آنیک فن‌آوری آنیل ضمن تاکید بر کیفیت بالا دستگاه تصفیه هوای نانویی این شرکت، از قیمت پایین و مزیت رقابتی این محصولات با نمونه‌های خارجی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل شرکت آنیک فن‌آوری آنیل ضمن تاکید بر کیفیت بالا دستگاه تصفیه هوای نانویی این شرکت، از قیمت پایین و مزیت رقابتی این محصولات با نمونه‌های خارجی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه‌های تصفیه هوا، مجهز به سیستم پنج مرحله‌ای تصفیه و ضدعفونی هوا شامل پیش فیلتر اولیه، پلاسمای سرد اتمسفری، سیستم نانوفتوکاتالیستی، فیلترهپا/نانونقره، فیلتر نانوکربن فعال است. این دستگاه‌ها، با پنج حسگر شامل دما، درصد رطوبت، گازهای آلاینده، کیفیت هوا و ایمنی احتراقی هوشمند شده‌اند.

 

هدایت غلامی درباره فناوری به کار رفته در دستگاه تصفیه و ضدعفونی‌کننده هوا و محیط بیمارستانی می‌گوید: «در این دستگاه‌ها از نانوذرات اکسیدتیتانیم به‌عنوان نانوفتوکاتالیست استفاده می‌شود، همچنین در بخش جاذب‌ها نیز از نانوکربن استفاده کرده‌ایم که هم قابلیت جذب مواد آلاینده را داشته و هم بخشی از میکرواورگانیسم‌ها را از هوای محیط حذف می‌کند. در بدنه این دستگاه‌ها نیز از نانوذرات نقره استفاده کرده‌ایم که خواص آنتی‌باکتریال دارد. در واقع هم بدنه این دستگاه با مواد نانو، آنتی‌باکتریال شده و هم عملکرد آن مبتنی بر نانومواد بوده و تصفیه بهتری نسبت به تجهیزات رایج دارد.»

 

دکتر غلامی که دانش‌آموخته رشته مهندسی مواد از دانشگاه تهران است، از دریافت انواع مجوزها و گواهی‌نامه‌ها از وزارت صنعت و معدن، سازمان محیط‌زیست و وزارت بهداشت و همچنین ستاد ویژه توسعه فناوری‌ نانو خبر داد و گفت: «علاوه بر مجوزهایی برای فروش داخل کشور، برای صادرات نیز اقدامات لازم صورت گرفته و نشان CE نیز برای این محصول دریافت شده است تا مسیر برای صادرات این دستگاه‌ها هموار شود. مشتریانی از کشورهای روسیه، ازبکستان، تاجیکستان و ترکیه داریم و تفاهم‌نامه‌هایی نیز برای تسهیل صادرات با شرکت‌هایی در این کشورها امضا شده است و به زودی صادرات این دستگاه‌ها آغاز خواهد شد. نمونه‌های اولیه به مشتریان خارجی داده شده و این دستگاه مورد تست آن‌ها قرار گرفته و تایید شده‌اند. پیش‌بینی می‌کنیم طی هفته‌های آتی صادرات این دستگاه‌ها انجام شود. قیمت بسیار پایین در حد تقریبا یک دهمی نسبت به رقبای خارجی، از دیگر عوامل موثر در تقاضا برای خرید از کشورهای دیگر است.»

 

به گفته مسئولان این شرکت، این دستگاه‌ها به گونه‌ای طراحی و ساخته شده‌اند که هیچگونه آسیبی به محیط‌زیست، انسان و سایر جانداران وارد نکرده و امکان حضور انسان در کنار دستگاه به صورت مداوم، همواره فراهم باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش و فناوری تصفیه هوا نانو فناوری ژاپن دستگاه ها دستگاه تصفیه تصفیه هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند

محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات، به‌ویژه شهر دوبی است.»

«در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونر‌ها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشور‌های آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشور‌های آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشور‌های دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید: «چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشور‌های همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشور‌ها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود، اما در شهر‌هایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی (مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برند‌های مختلف عرضه شد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه