Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان - فرجی گفت: شرکت دانش بنیان پنتا تولید کننده برتر دستگاه تصفیه هوا با فناوری نوین پلاسما است که با معرفی این نوع فیلتر بسیاری از مشکلات مربوط به این دستگاه‌ها را برطرف کرده است.

دستگاه‌های تصفیه هوا پنتا پلاسما بدون تولید گاز ازن، تصفیه هوای محیط را انجام می‌دهد و دارای تاییدیه‌های اثربخشی بر روی باکتری و ویروس، گواهینامه عدم نشر ازن، گواهینامه ایمنی کاربر و ایزو ۱۳۴۸۵ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: با ساخت فیلتر پنتا پلاسما در دستگاه تصفیه هوا، عمده مشکلات، ایراد‌های و محدودیت‌های دستگاه‌های تصفیه هوا و حتی سیستم‌های تهویه هوا رفع شده است.

بنا به گفته او، شرکت دانش بنیان پنتا طیف متنوعی از محصولات را در زمینه تولید دستگاه تصفیه هوا و پساب با فناوری نوین پلاسما و نانوتکنولوژی از جمله دستگاه تصفیه هوا خانگی، دستگاه تصفیه هوا صنعتی، تصفیه هوا دندانپزشکی و بیمارستانی را ساخته است.

مدیر تولید شرکت دانش بنیان پنتا نیز که از دانش آموختگان دانشگاه کاشان گفت: شرکت توانسته است با استفاده از تکنولوژی پلاسمای سرد محصولات مختلفی را در زمینه تصفیه و ضدعفونی هوا تولید کند.

اعتمادی گفت: در حال حاضر عمده دستگاه‌هایی که در زمینه تهویه و تصفیه هوا توسط سازمان‌ها، کارخانجات و تولیدکنندگان به کار گرفته می‌شوند، فرآیند تصفیه هوا از آلاینده‌هارا با کمک فیلتر‌های مکانیکی از جنس الیاف پلیمری، فایبرگلاس، پنبه و ... انجام می‌دهد.

او گفت: استفاده از چنین فیلتر‌هایی به دلیل مسائلی همچون گرفتگی سریع، قیمت بالا، عدم تخریب میکروارگانیزمها، ریسک انتقال و انتشار بیماری، تامین مواد با کیفیت، محدودیت در جذب ذرات میکروبی ریز، افت فشار بالا و نرخ ریکاوری پایین با محدودیت جدی روبرو است.

همچنین مدیرعامل شرکت دانش بنیان پنتا که از فناوران دانشگاه کاشان است گفت: شرکت‌های مختلف داخلی و خارجی با اعمال فرآیند‌هایی سعی در بهبود و رفع نسبی مشکلات فیلتر‌ها هستند؛ که بطور کلی عمده چالش‌ها هنوز باقی است، افزود: برخی از دستگاه‌های تصفیه هوا دارای مخزن مواد شیمیایی هستند که برای ضدعفونی محیط استفاده می‌شود و خطرات جدی برای سلامت انسان و حیوانات دارد.

رضا محصل گفت: همچنین برخی دستگاه‌های تصفیه هوا با گاز ازن فرآیند ضدعفونی را انجام می‌دهند که این مهم نیز خطر جدی بر روی دستگاه تنفس می‌گذارد.

او گفت: در حال حاضر بیشتر دستگاه‌های تصفیه هوا با فیتر هپا و دیگر فیلتر‌های جذبی وجود دارند، اما برای استفاده مداوم کارآمد نیستند.

بنا به گفته او، عمل تصفیه و ضدعفونی هوا با استفاده از فناوری نوین، تخریب ویروس، باکتری، قارچ و ذرات آلرژی، بدون استفاده از مواد شیمیایی، تاثیرپذیری آنی بر روی آلاینده‌ها، تاثیرپذیری بدون محدودیت مقدار آلودگی ذرات با هر ابعاد و اندازه‌ای، میدان الکتریکی قوی و تصفیه پرقدرت و پرانرژی، بدون افت فشار، مبنای تصفیه برگرفته از طبیعت و دوستدار محیط زیست از نقاط قوت فناوری پنتا پلاسما است.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دستگاه تصفیه هوا محصولات فناورانه کاشان دستگاه های تصفیه هوا دستگاه تصفیه هوا دستگاه ها فیلتر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان