Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی فرماندار اراک گفت: وضعیت فاضلاب تصفیه شده شهر اراک باید تعیین تکلیف شود.

امیر هادی روز یکشنبه ۲۴ بهمن در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: دولت سیزدهم با حجم زیادی از درخواست ها و توقعات مردمی روبروست که این وضعیت در شهرستان اراک نیز حاکم است و درخواست هایی با قدمت های زیاد در این شهرستان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش ما بر این است که در حوزه شهرستان اراک بتوانیم با حضور در میان مردم مسائل آنها را پیگیری کنیم.

وی افزود: با توجه به اینکه ارتباط با مردم در اولویت فرمانداری اراک قرار دارد، اقدامات را پیگیری کردیم تا مردم بتوانند راحت تر با فرمانداری ارتباط برقرار کنند که در این راستا به طور منظم روزهای چهارشنبه برای بخش ها و روستاها و دو روز در هفته(یکشنبه ها به صورت ثابت و یک روز متغیر) برای حضور در جمع مردم در شهرها منظور شده است.

فرماندار اراک تصریح کرد: هر دستگاه اجرایی باید برنامه منظم داشته باشد، در غیر این صورت روزها و زمان را بدون برنامه طی خواهد کرد، لذا با همکاری و همفکری، تدوین برنامه ای پروژه محور برای دستگاه های اداره شهرستان اراک با ۲۰ محور برای هر دستگاه تدوین شده است. اقدامات هر دستگاه و فرد باید قابل اندازه گیری و خط کش گذاری باشد، نباید صرفا به ارائه عملکرد ساده و روتین اکتفا کرد بلکه این برنامه ها باید خروجی ملموسی برای مردم داشته باشد.

هادی اضافه کرد: امید است این برنامه با توجه به ظرفیت سازمان برنامه و بودجه استان در تطبیق با اسناد بالادستی به تصویب شورای توسعه برنامه ریزی استان برسد.

فرماندار اراک عنوان کرد: محدودیت اعتبارات استان زیاد است، اما دستگاه های اجرایی کشور اعتبارات ملی خوبی دارند که دستگاه ها باید برای جذب این اعتبارات از دستگاه های بالادستی خود تلاش کنند.

وی ادامه داد: در فرمانداری اراک ستاد پیگیری پروژه بیمارستان ولیعصر اراک تشکیل شده و به صورت ماهانه جلسات آن با حضور مسئولین ذیربط برگزار می شود، در حوزه توسعه عمران روستایی نیز راه های مواصلاتی در دستور کار است که عملیات بخشی از این راه ها از اسفندماه آغاز خواهد شد، همچنین اجرای مجتمع امیرکبیر اراک برای آبرسانی به ۳۵ روستا و یک شهر نیز در دستور کار قرار دارد.

فرماندار اراک خاطرنشان کرد: وضعیت فاضلاب تصفیه شده شهر اراک نیز باید تعیین تکلیف شود و باید نهایت بهره گیری از منابع آب های زیرزمینی را داشته باشیم.

هادی در خصوص مسائل اجتماعی شهر اضافه کرد: از گذشته تعدادی تعاونی مسکن وجود داشته که برخی از آنها با مشکلات درگیر بوده اند که رفع این مشکلات و بررسی انها نیز در دستور کار فرمانداری اراک قرار دارد و امید است بتوان خدمتی را در خور و شان مردم اراک انجام داد.

وی در خصوص آلودگی شهر اراک ادامه داد: با توجه به اینکه این مهم یک دغدغه مهم محسوب می شود، در راستای کاهش آلودگی هوای شهر اراک پکیجی در دستور کار قرار دارد. در تلاش هستیم برای کاهش آلودگی هوای اراک مصوبه خوبی در سفر ریاست جمهوری به اراک داشته باشیم.

فرماندار اراک بیان کرد: اراک در موضوع آلودگی هوا تاکنون از ظرفیت سمن ها به خوبی استفاده کرده و در ادامه این مسیر از این ظرفیت همچنان استفاده خواهد شد. در حوزه بازرسی کرونا نیز سمن ها فعالیت خوبی داشته اند.

هادی اضافه کرد: روز گذشته در ستاد کرونا گله هایی از عادی انگاری و استفاده از ظرفیت ۱۰۰ درصدی تالارها و رستوران ها وجود داشت که با توجه به وضعیت قرمز شهر اراک مقرر شد تالارها و رستوران ها تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند و در این راستا مرکز بهداشت باید نظارت را به خوبی انجام دهد.

وی در خصوص مسئله ساکنین محله جهرم اراک بیان کرد: در این خصوص فرمانداری و دستگاه قضا اعلام آمادگی کرده اند تا کمک کنند که اهالی با سازش به توافق برسند امیدواریم مردم و اهالی به این سمت هدایت شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اراك فرماندار اراک دستور کار دستگاه ها شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۷۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می‌طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی از دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می‌شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

گفتنی است، در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

کد خبر 6095763

دیگر خبرها

  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب